Werkbezoek Ernst Cramer Urk

vrijdag 16 februari 2007 10:00

ChristenUnie-Kamerlid Cramer bezoekt Urk

Vrijdag 16 februari zal ChristenUnie Kamerlid Ernst Cramer naar Urk komen. Hij brengt het bezoek met als doel nader kennis te maken met de visserijsector. Zowel Visafslag Urk als visverwerkingsbedrijf Northseafood zullen worden aangedaan.

Sinds zijn aantreden in de Kamer afgelopen november heeft Cramer het visserijdossier overgenomen van huidig fractievoorzitter Arie Slob. Komende jaren zal hij woordvoerder zijn op dit dossier. “Ik wil mij niet alleen verdiepen in het overgedragen visserijdossier, maar ook in de praktijk kennis maken met de sector” zegt Cramer.

Om 10:00 uur wordt er gestart bij visverwerkingsbedrijf Northseafood. Hierna staat Visafslag Urk op het programma. Tijdens het bezoek zal Cramer onder andere geïnformeerd worden door ChristenUnie wethouder Johannes Koffeman. Deze zal over de economische kant van de visserij voor de gemeenschap Urk vertellen. Provinciale Staten lijsttrekker Dick Schutte zal Cramer voorzien van informatie rondom de huidige problemen van de vloot.

Tijdens het middagprogramma zal Ernst Cramer het symposium ‘innovatie, zekerheid voor de Toekomst?’ in het Berechja College bijwonen. Ernst Cramer: “Ik wil mij de komende jaren net zo inzetten voor de sector zoals mijn voorganger Arie Slob jarenlang deed.”

« Terug

Reacties op 'Werkbezoek Ernst Cramer Urk'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2007 > februari