Startdag campagne Cynthia Ortega Rotterdam

zaterdag 10 februari 2007 11:00

ChristenUnie trapt af voor campagne Provinciale Staten
De ChristenUnie trapt zaterdag 10 februari in Rotterdam af voor de verkiezingscampagne van de Provinciale Staten op 7 maart. Andries van Dijk van de ChristenUnie Zuid-Holland overhandigt tijdens een rondvaart met Spido om 11.00 uur het programma aan het Rotterdamse ChristenUnie-kamerlid Cynthia Ortega. Daarbij zal hij kort ingaan op de belangrijkste speerpunten: Jeugdzorg, landelijke inrichting en verkeer en vervoer.
Geïnteresserden van de media zijn van harte welkom. Andries van Dijk en Cynthia Ortega zijn beiden beschikbaar voor interviews, zowel over de Provinciale Staten en de relatie met de Eerste Kamerverkiezingen als over de lopende formatiebesprekingen voor het nieuwe kabinet.

VOORBEREIDING EN PROGRAMMA ROTTERDAM

10.30u
Ontvangst op lokatie Spido (beneden bij Erasmus-brug, parkeergarage aanwezig onder de Erasmusbrug)

11.00u
Afvaart Spido rondvaart, presentatie aan pers program en symbolische overhandiging aan Cynthia Ortega (2e kamer lid ChristenUnie, woonachtig in Rotterdam)

12.30u
Terugkomst bij rondvaart lokatie vertrek met de tram naar de Koopgoot voor flyer actie en spelen van schaakspel, onder mom van De ChristenUnie zet u nooit schaak!! Bouw mee….Voor elkaar bruggen bouwen naar de toekomst!

15.00u
Afbreken en opruimen met een paar mensen door de koopgoot heen van flyers ivm voorkomen van een boete voor het laten slingeren van afval!!

« Terug

Reacties op 'Startdag campagne Cynthia Ortega Rotterdam'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2007 > februari