Verslag Wijkbezoek Lewenborg

Lewenborg3vrijdag 23 maart 2007 08:25

Donderdag 22 maart 2007 heeft onze fractie de wijk Lewenborg bezocht. De planning hiervoor was 18 januari jl., maar kon toen vanwege de storm geen doorgang vinden. Vanmiddag bezochten we een aantal straten in de wijk.

Eerst gingen we naar de Fok, waar we een gesprek met een groepje jongeren hadden. We bekeken de speel- en sportvoorzieningen en we zijn langs de hoofdroute gewandeld naar de Meerpaal waar een aantal burgers ons wees op het probleem van speelplekken. Met name het weghalen van kleinere speelplekken.

Daarna hebben we gekeken naar de Lijzijde en de bouw van het gezondheidscentrum. Daarna posteerden we ons in het winkelcentrum om het gesprek met de inwoners van Lewenborg te vervolgen. Veel zaken die werden genoemd waren het winkelcentrum dat dringend toe is aan een opknapbeurt/renovatie en vernieuwing, de slechte beheertoestand in de wijk en het probleem van het gebruik van het activiteitencentrum door meerdere groepen.

Na een gezonde maaltijd in het Dok hadden we gesprekken met enkele inwoners van de wijk in het Dok, waarbij alle aspecten van de wijk de revue passeerden. Om half tien keerden we moe maar voldaan terug naar onze respectievelijke woonplekken.

Speelplaats Lewenborg Sander test speeltoestel Jasper in het winkelscentrum

« Terug

Reacties op 'Verslag Wijkbezoek Lewenborg'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2007 > maart