Statenleden bezoeken Appingedam

vrijdag 02 maart 2007 11:05

Vier ChristenUnie-Statenleden/kandidaten bezochten woensdag Appingedam, precies een week vòòr de verkiezingen Provinciale Staten. De middag was gevuld met werkbezoeken aan eerst Werkvoorzieningschap Fivelingo, daarna de Volkskredietbank. Beide bezoeken waren informatief op het gebied van zorg aan mensen in onze direkte omgeving.

Zorg in de vorm van werk en dagbesteding, bij de Werkvoorzieningschap Fivelingo. Fivelingo biedt werk voor mensen met een arbeidshandicapg (vanuit de Wet Sociale Werkvoorziening). Mensen die in het gewone werkproces niet tot hun recht komen, niet goed functioneren, kunnen hier zinvol aan de slag. Daarnaast worden er reïntegratietrajecten gegeven voor werkzoekenden, en ook werk/dagbesteding aan mensen met psychische problemen.


 

Zorg voor mensen met financiële problemen was het onderwerp bij het bezoek aan de Volkskredietbank, ook in Appingedam.

 

 

In ‘Het Wapen van Leiden’ was die avond de ChristenUnie verkiezingsavond. Een volle zaal, met stemgerechtigde van alle leeftijden, uit heel de regio. De kandidaten van de lijst stelden zich voor; aanwezig waren de nr. 1, 3 en 4, om precies te zijn: Rudi Slager, Jan Hilverts en Roel Stevens. Zij gingen in op vragen uit het publiek o.a. over de gasbaten, waterkering, de ‘verstopping’ van Groningen-Stad, en de leefbaarheid in de dorpen.

 

Dit was de laatste verkiezingsavond in een reeks van vier regiobezoeken. De grote Slotmanifestatie wordt maandag 5 maart in Groningen gehouden. En dan is het zover: woensdag 7 maart, verkiezingen Provinciale Staten!!

 


Jan Hilverts, Rudi Slager en Roel Stevens tijdens de verkiezingsavond in Appingedam, 28 februari 2007

« Terug

Reacties op 'Statenleden bezoeken Appingedam'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2007 > maart