De terugblik en Verkeer en Vervoer

Banner_stem_strategisch_2006zaterdag 18 november 2006 22:00

Donderdag 23 november is er weer een ledenvergadering. Dit keer hebben we wel een heel vol programma, want we gaan terugblikken op de 2e kamer verkiezingen én we gaan u informeren over de verkeersplannen in en om Groningen. Aanvang 20:00 uur.

De Tweede Kamer verkiezingen is hopelijk een onderwerp waar we met goedkeuring naar terug kunnen kijken, als de geprognotiseerde winst ook daadwerkelijk waar is geworden. We zullen deze avond de meningen van de leden peilen.

Verder gaan we u/jou deze avond informeren over een aantal belangrijke verkeersplannen in en rond de stad Groningen die worden of zijn gerealiseerd door middel van de Langmangelden (uitleg volgt). We hebben het dan over: de herinrichting van het Julianaplein (knooppunt A7/A28), het gaat om de nieuwe ontsluiting van het Stadspark en de Laan Corpus den Hoorn, maar ook de ontsluiting van de bedrijventerreinen ten oosten van de stad en niet te vergeten het Euvelgunnetracé (nieuwe verbinding naar Winschoten)

Tenslotte hoort u iets over de plannen voor de tram terug in stad (en regio?). Daarnaast kunnen aanwezige deskundige ambtenaren van verkeer eventuele andere moeilijke vragen ook beantwoorden. Natuurlijk zal de fractie er ook zijn in de persoon van David de Jong met enkele van zijn steunfractieleden. U komt toch ook?

Wanneer: donderdag 23 november 2006
Waar: Het Anker achter de Geref Kerk aan het Hoendiep in Hoogkerk
Hoe laat: 19.45 koffie 20.00 aanvang

« Terug

Reacties op 'De terugblik en Verkeer en Vervoer'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.