Vrijwilligers Halve Marathon Harderwijk krijgen bloemen van ChristenUnie

Ruud Jansen ontvangt een bloemetjezaterdag 14 maart 2015 18:42

Afgelopen zaterdag heeft de ChristenUnie de vrijwilligers van de Halve Marathon Harderwijk in het zonnetje gezet door ze via organisator Ruud Jansen een bloemetje te geven.

Ruud Jansen, organisator van de Halve Marathon van Harderwijk, ontvangt een bloemetje uit handen van Ilonka Donker (rechts) en Marcel Companjen (links)Raadslid Ilonka Donker: “Zonder vrijwilligers zou de Halve Marathon van Harderwijk niet mogelijk zijn. Dit soort evenementen zijn belangrijk voor onze stad. Vrijwilligers zijn een verbindend middel in de samenleving en zo een inspiratie en voorbeeld voor ons allemaal. We kunnen ons geen gezonde stad en gezond land voorstellen zonder vrijwilligers. En daarom zetten we deze mensen in het zonnetje.”

Onder het motto I C U (I see you – ik zie je staan) zet de ChristenUnie in heel Nederland vrijwilligers in het zonnetje. Op 30 januari, tijdens het verjaardagsfeest van de partij, werd het idee gelanceerd. “Als je jarig bent hoor je te trakteren. Wij doen dat door vrijwilligers een bloemetje te bezorgen. Je merkt ook hier vandaag weer dat mensen, net als wij, het werk van vrijwilligers waarderen”, aldus Marcel Companjen, fractievoorzitter van ChristenUnie Harderwijk-Hierden.

« Terug

Reacties op 'Vrijwilligers Halve Marathon Harderwijk krijgen bloemen van ChristenUnie'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2015 > maart