Rondleiding op het stadhuis

groningen-stadhuisdinsdag 17 juni 2014 19:45

U bent vast al wel eens in het stadhuis geweest, voor een trouwplechtigheid bijvoorbeeld, maar het stadhuis is ook de plaats waar de politieke kant van het gemeentebestuur zich afspeelt, het spel tussen het college van Burgemeester en Wethouders en de diverse raadsleden en hun fracties. 

Op dinsdag 17 juni aanstaande geeft de fractie van de ChristenUnie wederom een rondleiding door het stadhuis waarbij u een kijkje kunt nemen op de werkplek van de fractie, van de burgemeester en een wethouder en natuurlijk in de raadszaal. U krijgt daarbij uitleg over het funtioneren van het gemeentebestuur van een van onze raadsleden. Er is vanzelfsprekend ook gelegenheid om vragen te stellen.

De rondleiding begint om 19:45 uur in de hal van het stadhuis (Grote Markt 1) met koffie of thee en wordt omstreeks 21:00 uur afgesloten met een drankje.

U bent van harte uitgenodigd om aan deze rondleiding deel te nemen. We vragen wel dat u zich van tevoren aanmeldt, zodat we aan de staf van het stadhuis door kunnen geven met hoeveel personen we zullen zijn. U kunt zich aanmelden bij Martin Verhoef via christenunie@raad.groningen.nl o.v.v. Rondleiding stadhuis, vermeldt u daarbij ook met hoeveel personen u komt.

« Terug