ChristenUnie Groningen blij met kwijtschelding boetes Paddepoel

Paddepoel.jpgdinsdag 13 november 2018 13:24

De boetes van ondernemers in Paddepoel zijn definitief van tafel. De ChristenUnie riep hier afgelopen oktober al toe op. Fractievoorzitter Jongman is verheugd met het nieuws, en dankt alle partijen die zich hier jarenlang voor hebben ingezet.

Ondernemers in winkelcentrum Paddepoel kregen voorheen een boete als ze besloten op zondag dicht te blijven. De ChristenUnie is vanaf het begin fel tegenstander geweest van deze gang van zaken. Eerder is al besloten om de boetes niet meer uit te delen, en nu komt daarbij dat de boetes die al stonden volledig geschrapt worden. De ChristenUnie Groningen is verheugd met dit nieuws.

Fractievoorzitter Inge Jongman: "De laatste tijd werden er grote stappen in de goede richting gezet. Na het kwijtschelden van de boetes van Paddepoel Fietsen riepen wij op tot volledige kwijtschelding van alle boetes. Nu dit gebeurd is kunnen de ondernemers eindelijk écht door met hun leven, en deze jarenlange rompslomp achter zich laten. Het is heel hoopgevend dat politieke druk dit tot stand kan brengen, hulde aan alle partijen die vooraan hebben gestaan om dit resultaat tot stand te brengen!" 

« Terug

Reacties op 'ChristenUnie Groningen blij met kwijtschelding boetes Paddepoel'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.