Twee kandidaten Provinciale Staten Noord-Holland uit Enkhuizen

dinsdag 01 maart 2011 12:09

Voor de ChristenUnie-SGP staan twee Enkhuizers op de lijst voor de verkiezingen aanstaande woensdag 2 maart voor de Provinciale Staten. Piet van Klaveren staat op de lijst namens de SGP en Theo de Geus namens de ChristenUnie. Naast Johan Kardol als eerste man op Lijst 8 zijn Piet en Theo twee zeer betrokken mensen die allebei ook nu al hun bijdrage leveren in de politiek. Even voorstellen...

Piet van Klaveren – Nummer 6 op Lijst 8


Piet is lid van de Commissie Grondgebied voor Gemeente Enkhuizen. Piet is geboren en getogen in Zaandam en heeft vervolgens twintig jaar in Andijk gewoond. De afgelopen tien jaar is Piet inwoner van Enkhuizen en al met al een rasechte Noord-Hollander. Hij is getrouwd en vader van 4 kinderen en trotse opa van 5 kleinkinderen. Piet heeft een financiële achtergrond binnen de bloembollenexport.

 

Theo de Geus – Nummer 8 op Lijst 8

Theo is al enige tijd duo-commissielid in de Commissies 'Sociale Inrastructuur' en 'Ruimtelijke Ordening en Grondgebied'. Hij is 24 jaar actief geweest in de politiek te Enkhuizen, eerst als commissielid en daarna 16 jaar als raadslid. Hij is getrouwd, vader van 4 kinderen en docent plantenteelt -specialisatie bloembollen- aan het Clusius College te Hoorn. Daarnaast is Theo betrokken bij het CITO in Arnhem en het Ontwikkelcentrum te Ede.

 

Piet en Theo, succes morgen!

 

Daarnaast wensen we natuurlijk ook lijsttrekker Johan Kardol van harte succes bij de verkiezingen morgen! Lijst 8 voor Jeugd, Duurzaamheid en Veiligheid.

 

Johan Kardol over Jeugd tijdens een jongerenbijeenkomst in Amsterdam:

 

 

« Terug

Reacties op 'Twee kandidaten Provinciale Staten Noord-Holland uit Enkhuizen'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2011 > maart