Stadsbeheer

vrijdag 03 oktober 2008 21:30

De commissie Beheer en Verkeer was al eerder geïnformeerd, Inge Jongman mocht apart nog langskomen bij Stadsbeheer om te bekijken wat er allemaal gebeurt als een inwoner van de stad Groningen een melding doet op het nummer 050 – 367 89 10.

Hier komt, zo bleek bij de presentatie, heel wat bij kijken.  Meldpunt Stadsbeheer zorgt nl. voor het onderhoud van de woonomgeving, waaronder het groen, de bestrating, de riolering, speelvoorzieningen en de verkeersvoorzieningen. Opmerkingen, vragen en klachten hierover kunnen per telefoon 3678910 en per eloket:
gemeld worden. Achter deze telefonische melding gaat een hele wereld schuil van aan elkaar gelinkte systemen, zodat zo spoedig mogelijk de klacht verholpen kan worden.

Na afloop van de presentatie werd Inge nog even rondgeleid op het terrein met alle materialen die nodig zijn voor het onderhoud van de woonomgeving. Een indrukkelijke hoeveelheid steen, buizen,  staal en grond. Het oude bouwmateriaal wat te zien was op het terrein was ook indrukwekkend om te zien; de fractie hoopt dat dit materiaal waar mogelijk een herbestemming in de stad krijgt ...

« Terug

Reacties op 'Stadsbeheer'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.