Initiatiefvoorstel extra zorg tippelzone

donderdag 12 juni 2008 22:16

De fractie van de ChristenUnie heeft in de commissie Onderwijs en Welzijn van 12 september 2007 de collegebrief gebruiksruimte huiskamer straatprostitutie-project op de agenda geplaatst en met de commissie hierover gedebatteerd.

Citaat verslag: “Namens het college reageert wethouder Visscher en geeft aan dat het in het voorstel voor de gebruiksruimte zowel om overlastbestrijding als om zorg gaat. De wethouder is bereid om suggesties voor verbetering van de situatie over te nemen”.

 

Dit initiatiefvoorstel is bedoeld om deze suggesties voor verbetering namens de ChristenUniefractie te voeden. Daarnaast staat in ons verkiezingsprogramma dat we zorg willen bieden aan wie het nodig heeft, waarbij we de overheid zien als schild voor de zwakken. Het klinkt misschien wat ouderwets, maar zegt precies wat we bedoelen. We bedoelen daarmee dat we ook zorg en onderdak willen bieden aan tippelprostituees. De fractie van de ChristenUnie heeft daarbij een andere en bredere definitie van onderdak voor ogen dan de huidige situatie aan de Bornholmstraat.

Gekoppelde documenten
TitelBestandsgrootteMIME-type
2008-05 Initiatiefvoorstel zorg tippelzone46,5 kBapplication/msworddownload

« Terug

Reacties op 'Initiatiefvoorstel extra zorg tippelzone'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.