Inge Jongman opnieuw lijsttrekker ChristenUnie

vrijdag 22 november 2013 10:00

De ledenvergadering van ChristenUnie Groningen-Hoogkerk heeft donderdagavond fractievoorzitter Inge Jongman tot lijsttrekker gekozen voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2014. Jongman, die sinds 2002 lid is van de gemeenteraad, voerde ook in 2010 de lijst van de ChristenUnie aan.

Martin Verhoef, het andere raadslid van de tweemansfractie treedt terug vanwege de te grote werklast van het combineren van zijn baan als leidinggevend verpleegkundige in het UMCG en het raadswerk.

Op plaats twee van de kandidatenlijst staat de IT-consultant Edward Koopmans, die de raadsleden sinds 2009 ondersteunt en namens de fractie het woord voert in de commissie Financiën & Veiligheid. Op drie staat de sportondernemer Geert de Jonge die de fractie sinds 2011 ondersteunt op de portefeuille Sport & Onderwijs. Op vier staat Jurriaan Hoogendoorn, student Juridische Bestuurskunde, die met de fractie meeleest op Werk & Inkomen.

De ledenvergadering van ChristenUnie Groningen-Hoogkerk stelde donderdagavond per acclamatie de kandidatenlijst vast. Op de vergadering nam de partij verder het verkiezingsprogramma aan.

« Terug

Reacties op 'Inge Jongman opnieuw lijsttrekker ChristenUnie'

Harm Norder
Geplaatst op: 22-01-2014 21:20 Quote
Een zeer goede keuze
Nieuw bericht