Opening Noorderzon

TN-Atmosphere_ndz2008_008dinsdag 02 september 2008 08:48

Sander Huisman en Inge Jongman hebben met genoegen de opening van Noorderzon bijgewoond met de voorstelling Circa, by the light of stars that are no longer……

De voorstelling Circa is "acrobatiek, trapeze, elastische lijven en verloren gewaande circustechnieken die dit altijd eigenzinnige ensemble leerde van een oude meester, maken deze nieuwste show tot een ontroerend spel over onze individuele relatie met de sterrenhemel, het heelal en alles wat daar nog achter ligt."

Op deze avond een drukte van belang met divers cultureel aanbod, mooi verlichte horeca en een prachtig aangekleed plantsoen (zie hier de foto's).

Noorderzon is een jaarlijks festivalfeest in het Noorderplantsoen en op vele bijzondere locaties in de binnenstad van Groningen. Met het woord festival doelen we op het grote aantal hoogstaande performances en voorstellingen dat ons programma rijk is. Met feest bedoelen we de ontspannen sfeer, de prachtige locatie en de vele heerlijkheden die uitnodigen tot onverwachte ontmoetingen en speelse situaties.

 

« Terug

Reacties op 'Opening Noorderzon'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.