Wijkbezoek Paddepoel

Grote_Beerstraat_Groningen_Paddepoelmaandag 09 juli 2012 16:30

De fractie brengt maandag 9 juli van 16:30 tot 18:30 uur een bezoek aan de wijk Paddepoel.

De fractie zal daarbij in gesprek gaan met leden van de wijkraad, waarbij uiteenlopende onderwerpen zoals ouderenhuisvesting, groen, speelplaatsen en jongerenvoorzieningen, de bereikbaarheid voor hulpdiensten bij de komst van de tram en nieuwbouw van de moskee, de ecologische structuur in de wijk en duurzaamheidsprojecten, studentenhuisvesting, de nieuwbouw in het winkelcentrum en de toekmstige bestemming van de GAK-Rabo-locatie mogelijk aan bod komen.

Daarnaast heeft de fractie een ontmoeting met de winkeliersvereniging Paddepoel.

De fractie brengt enkele keren per jaar een bezoek aan een van de wijken van Groningen, waarbij contact gezocht wordt met bewoners of organisaties uit die wijk. De ChristenUnie blijft graag op de hoogte van wat er speelt in de wijk. Is er iets dat u kwijt wilt over Paddepoel/ Wat is er goed, wat kan er beter? We horen het graag van u. U kunt hieronder een reactie achterlaten of op twitter @CUGroningen met de hashtag #paddepoel

« Terug

Reacties op 'Wijkbezoek Paddepoel'

f van der veen
Geplaatst op: 06-07-2012 13:18 Quote
politiek in onze vertegenwoordiging op democratische wijze gekozen. De wijkraad is geen democratische afspiegeling van de wijken. De standpunten zijn niet de standpunten van allen. Goed dat een wijkraad er is maar slechts een klankbord met de vraag welke waarde deze heeft.
Nieuw bericht