Vragen PvdA en ChristenUnie huisvesting SoZaWe (vervolg)

gebouw-sozawezondag 18 mei 2008 21:08

De huisvesting van SOZAWE stond opnieuw geagendeerd voor de commissie Werk en Inkomen van gisteren met uitgebreidere informatie gekregen dan in maart j.l.

Gisterochtend kwamen de antwoorden van het college op de door de PvdA en onze fractie gestelde vragen binnen. Bijgaand treft u deze aan; maar kortgezegd antwoordt het college dat door het melden van nieuwe omstandigheden in onze vragen (mogelijkheid van aankoop van het huidige pand en het vrijkomen van het pand van de VWA) dit ook als een serieuze optie zal worden betrokken bij de uiteindelijke keuze van de locatie voor nieuwe huisvesting. Na de zomer komt hier dan meer duidelijkheid over en het college zegt:

"De resultaten van dit nadere onderzoek zullen wij, samen met de reeds aanwezige informatie over de locatie aan de Eendrachtskade/Paterswoldseweg en het Stationsplein op het Europapark bij onze besluitvorming betrekken en daarbij de afweging maken of wij op ons eerder genomen besluit over de locatiekeuze zullen terugkomen. Wij zullen onze bevindingen daarbij met de raad delen."

Hier kunt u de vragen en antwoorden lezen: vragen en antwoorden SOZAWE

« Terug

Reacties op 'Vragen PvdA en ChristenUnie huisvesting SoZaWe (vervolg)'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.