Viva la Focus!

Logo LenteKriebelsmaandag 21 april 2008 21:27

Negen raadsleden zijn gevraagd om mee te doen aan het Dutch Mobile Filmfestival Viva la Focus! van het Groninger Forum. Het idee is dat ieder raadslid een filmpje met een mobieltje maakt van rond de 60 seconden over een onderwerp wat hij/zij belangrijk vindt en wat hun heel persoonlijke verbeelding daarvan is. Van wat hij/zij filmt, wordt ook weer een film gemaakt door mediabedrijf Creative Cowboys.

Op 11 april jl. was de sneak-preview van de raadsfilm te zien in filmtheater Images; het is een hele leuke dwarsdoorsnede geworden van het raadswerk. Op dit moment wordt de film nog afgemonteerd; maar is binnenkort te bekijken op de site.
Wel is deze preview alvast in handen gesteld van de Groninger Archieven. Meer via de webiste van het Groninger museum

Inge Jongman, raadslid ChristenUnie:
Als combinatie van persoonlijk en belangrijk heb ik bedacht om met de kinderen van groep 1 van basisschool de Triangel aan de Rode Kruislaan 78 te Groningen op woensdagochtend 26 maart a.s. vanaf 10.30 uur een Lentekriebelsactie te doen (het opruimen van rommel in de buurt met behulp van vuilniszakken en prikstokken). Basisschool De Triangel staat achter deze actie en combineert dit met het onderwerp voorjaar en de “educatieve” elementen van het opruimen van rommel/afval. De Milieudienst Groningen stelt hiervoor materiaal aan de school ter beschikking.

Meer over 'Lentekriebels' vindt u in de nieuwsbrief:

 

Gekoppelde documenten
TitelBestandsgrootteMIME-type
Nieuwsbrief LenteKriebels nr 31,1 MBapplication/pdfdownload

« Terug

Reacties op 'Viva la Focus!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.