Kinderen ontwerpen kerstkaart ChristenUnie

de zaaier winnaars.jpgvrijdag 20 december 2019 17:40

Leerlingen van reformatorische basisschool ‘De Zaaier’ in Groningen maakten dit jaar een kunstwerk voor op de kerstkaart van de ChristenUnie in de provincie Groningen.

Leerlingen van reformatorische basisschool ‘De Zaaier’ in Groningen maakten dit jaar een kunstwerk voor op de kerstkaart van de ChristenUnie in de provincie Groningen.
Leerlingen van groep 5/6 maakten een ontwerp voor de kerstkaart. Woensdag werd bekendgemaakt welke tekeningen hadden gewonnen. Uit handen van fractievoorzitter Fredric Geijtenbeek ontving de leerling die de mooiste voorkant ontwierp een prijs.
De leerlingen maakten dit jaar een ontwerp met het thema ‘glas-in-lood’. Met aquarelpotloden werden voorgedrukte kerkramen voorzien van prachtige afbeeldingen. De 8-jarige Noah Kuiper maakte volgens de jury het mooiste kunstwerk. Zijn creatie staat op de kerstkaart.

De tekeningen van Gerieke Bouwman en Anne-Lynn van Heijningen zijn aan de binnenkant van de kerstkaart afgedrukt. De drie kinderen kregen een fijn boek als prijs.
“We waren onder de indruk van de mooie en creatieve tekeningen die zijn gemaakt. Ik weet zeker dat iedereen die onze kaart ontvangt onder de indruk zal zijn bij het zien van de winnende tekeningen”, aldus Geijtenbeek.
Met medewerking van drukkerij Scholma uit Bedum organiseerde de ChristenUnie dit jaar voor de vijfde maal de kerstkaartenwedstrijd. De kaart is verzonden naar relaties in heel Nederland.
Klik hier voor foto's van de uitreiking.

« Terug

Reacties op 'Kinderen ontwerpen kerstkaart ChristenUnie'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.